Αντεργατικό κι αντεθνικό το ψήφισμα της ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για το δημοψήφισμα

Ανακοίνωση

Κατά του δημοψηφίσματος τάχθηκε η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ. Σε ψήφισμά της ζητά να αποσυρθεί το δημοψήφισμα, χαρακτηρί-ζοντας το ερώτημα ψευδεπίγραφο και διχαστικό.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, επιβεβαιώνεται ο προδοτικός ρόλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ απέναντι στους εργαζόμενους. Επιβεβαιώνεται η ενδοτική στάση της Συνομοσπονδίας, ιδιαίτερα τα έξι χρόνια των μνημονίων στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνεται, γι’ άλλη μια φορά, ότι όποιος πουλά τους εργαζόμενους, εύκολα γίνεται και υπηρέτης των κατακτητών.

Εκμεταλλευόμενη το σκοπίμως θολό περιεχόμενο του ερωτήματος στο δημοψήφισμα, φοβούμενη την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, συνεργάζεται με τους τρομοκράτες των ΜΜΕ. Τρέμει μπροστά στην σοβαρή πιθανότητα ένα ρωμαλέο ΟΧΙ, να θεμελιώσει την παλλαϊκή άρνηση σε οποιαδήποτε συμφωνία, από όπου κι αν προέρχεται.

Είναι τόσο βαθιά η διαπλοκή των εργατοπατέρων της Συνομοσπονδίας με το δωσίλογο πολιτικό σύστημα και το ευρωιερατείο, τόσο στενή η σχέση του κ. Παναγόπουλου με το παρασιτικό και διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα, που κατατάσσει ανεπιφύλαχτα την Διοίκηση της ΓΣΕΕ στους εχθρούς των εργαζομένων και του λαού.

Το ΕΠΑΜ καταδικάζει το ψήφισμα της ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, ως αντεργατικό και αντεθνικό!

Η καλύτερη απάντηση απέναντι στον εξευτελισμό της ΓΣΕΕ, είναι η ψήφος στο «ΟΧΙ», που σημαίνει και την ανάληψη της ευθύνης για την επιβίωση της ίδιας της χώρας και του λαού. Άλλωστε η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, στάθηκαν πάντα πρωτοπόροι, όχι μόνο στους κοινωνικούς, αλλά και στους εθνικούς δημοκρατικούς αγώνες των Ελλήνων.

Αθήνα 2/7/2015
Ο Συνδικαλιστικός Τομέας του ΕΠΑΜ


Αντεργατικό κι αντεθνικό το ψήφισμα της ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για το δημοψήφισμα Αντεργατικό κι αντεθνικό το ψήφισμα της ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για το δημοψήφισμα Reviewed by Ανώνυμος on Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.