Your Face Sounds Familiar

του «Pitsirikos»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά -αν μπορούσε, ας έκανε κι αλλιώς- να προτείνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως νέο επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ειρωνεία για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο πάει σύννεφο.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο γελοίος είναι ο ίδιος, όταν ειρωνεύεται τον Δημήτρη Αβραμόπουλο επειδή θα γίνει επίτροπος, ενώ πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Προσωπικά, θεωρώ τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως την ιδανική επιλογή για την θέση του Έλληνα επιτρόπου.

Ούτως ή άλλως, η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι διακοσμητική, οπότε ο...
Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι καλό διακοσμητικό.

Μπορεί να έχει σιτέψει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά συγκινεί πάντα δεξιές κυρίες που είναι σε εμμηνόπαυση, οπότε θα έχει και τις επιτυχίες του στις Βρυξέλλες που χρειάζονται λίγο πελοποννησιακό ταμπεραμέντο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποχαιρετά για λίγο την εσωτερική πολιτική σκηνή και γίνεται εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε σύντομα θα είναι ο «ιδανικός», για να επιστρέψει στην Ελλάδα, να αντικαταστήσει τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, και να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα στον μεγάλο συνασπισμό Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Και τώρα εμείς αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, και υποδεχόμαστε τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.


Your Face Sounds Familiar Your Face Sounds Familiar Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.